Isnin, 9 Mei 2011

!!!


 Imtihan awal

…………………Alhamdulillah…………………………….

Imtihan thani

….markah ada yang down huhu……………..

Semangatku luntur
Call ummi dan abah

Teet..teet..
  
Qila    : ummi markah intihan thani down huhu
Ummi : takpe.. insyaAllah boleh.
Qila    : macam mana ummi ngan abah belajar dulu.. arab 
           sume huhu.. tak paham
Ummi : ummi ngan abah dulu pon macam qila jgk.. sikit2
            insyaAllah qila boleh.. DOALAH..
Qila    : ok ummi doakan qila heh.. minta maaf. Sayang ummi




Teet..teet..



Qila    : abah, markah imtihan thani 
            qila ada yang down
Abah : teruk sangat ke?
Qila   : erm, taklah teruk sangat tp
           down.. huhu
Abah : qila tak dapat jawab sebab…




TAK INGAT

Sebab apa tak ingat

Sebab

 TAK FAHAM

Sebab apa tak faham

Sebab

 qila tak FOKUS

                                                                                  Qila : betul2 huhu… takutlah abah
                                                                                Abah : qila SEMANGAT!! 
                                                                                            Dhuha jangan lupa
                                                                                  Qila : insyaAllah.. syukran abah



*terima kasih ummi dan abah sayang… qila minta maaf sebab tak buat betul2.. mesti ummi abah kecewa dengan keputusan qila… huhu. Doakan qila untuk imtihan nihaie ni..



5 ulasan:

Aliyah Al~Istiqamah berkata...

god luck teman
biasa lah tu naik turun jatuh dan bangkit
kita pon sama,sama-samalah kita saling menguatkan
all the best for nihaie =)

Afra' Azam berkata...

kakak afra' awak cakap apa? :P

mesti dia kata : relex je dah.

Fiza a.k.a Dekjah berkata...

salam'alaik nik !!

come on Nik! u can do it.
alahai jangan lah cepat mengalah kawan. kalau kita gagal ujian di dunia. tapi kita redha. sekurang kurangnya kita lulus ujian akhirat :)
tu sume lah yang mematangkan kite.

btw, doakan ana dapat result yang terbaek untuk sem 2 nih :)

be strong bebeh! rindu awak. *muah muah

nikqilah berkata...

aliyah> syukran sahabat.. nnt kte munaqashah sama heh iqtisod islami.. ^-^

kaklong> hehe.. klau dia ckp mcm tu pon adik dia nie kata ok set!! hoho

fiza> insyaAllah amin... syukran dekjah!! amin.. insyaAllah awk bley U CAN DO IT!! rindu awak gak hehe

tyra. berkata...

waa.
rse mcm nk nanges bce post awk.

QILAAA!!!
bangkitBANGKIT!!

jangan pernahh rse down wpn sekejap.
i know u can do it!

Allah always with u laa dear.
love u so much!