Khamis, 9 Disember 2010

سنة حلوة


سنة حلوة

selamat hari lahir...moga sentiasa dibawah lembayung rahmat ilahi
adikku ATIRAH (3/12)
Akak ilah doakan semoga tyra menjadi anak solehah, berjaya dalam segala bidang yang diceburi.. nk jadi ustazah kan? amin.... rajin-rajin tolong ummi kat rumah heh..jaga kesihatan... syukran selama ini tolong akak ilah dan menjadi adik yang terbaik.. miss u so much. hanya Allah yang dapat membalas budi baik tyra selama nie.. (dah tua dah dia hihi)

nendaku (6/12)
atok... qila doakan atok sihat. maafkan salah silap qila selama ini.. syukran atok sebab selalu bagi nasihat. insyaAllah qila akan buat yang terbaik. qila nak jadi macam atok.. kuat beribadah,muka atok sentiasa tenang, hafal qur'an..syukran atok, hanya Allah mampu balas jasa atok .. 
(air mataku menitis betapa ku rindukan atok ) 
ya Allah, berkatilah hidup atok.. berilah kesihatan kepada atok, amin

kaklong (9/12)
kaklong ku sayang... qila doakan along berjaya dalam bidang yang along ceburi..semoga along mampu menjadi ustazah dan manager camp yang terbaik..amin. syukran kaklong atas segalanya.. hanya Allah mampu balas jasa budi kaklong selama ini.. moga kaklong sihat sentiasa.. kaklong inspirasiku 

mereka adalah inspirasiku.. maaflah kek coklat tak de.. kek yang qila buat time raya tu merangkumi untuk birthday semua boleh tak?? kihkih. suruh abir/beah/aqih/tyra(klau nak buat kek untuk diri sendiri)... qila dah ajarkan before fly =) syukran semua...

5 ulasan:

tyrasolehah..:) berkata...

salam..
akk qila!!!!

thnx 4 the wish..:)

miss u too la sis..:)

thnx coz jd kakak yg memahami tyra..
thnx coz syg kat tyra...
thnx coz selalu tlg tyra ble tyra ade mslh...

tyra dh tua mknenyer akk qila lagi makin tua..
haha..:)

nikqilah berkata...

wsalam
huhu yep
same2
eh spm pon smpt bkk blog ke??
kihkih

+akufobia+ berkata...

selamat hari lahir.

nik atirah berkata...

tyrasolehah..:)
ok3..hari ni dah abis..
ble chat ngn awk lame3...
haha..

nikqilah berkata...

aaha. toyyib. tafaddali ya ukhti